teď a tady

balíš ? 13. prosinec 2018
Tak je to tady zase.

Období, kdy je povoleno balit i zadaným... :)

Už jste začali?

Ačkoliv je balení moje parketa (tedy těch dárků, to vztahové mi nikdy nešlo), neumím té své parketě poslední 2 roky věnovat tolik času, kolik bych chtěla. Loni jsem se na voňavé papíry a stužky nedokázala soustředit, protože jsem se snažila rozklíčovat rozdíl mezi poslíčky a porodními kontrakcemi, letos je situace obdobná, jen se místo poslíčků a porodních kontrakcí snažím rozklíčovat, jak dlouho hodlá naše madam oddychovat v postýlce. Já k tomu balení totiž potřebuji klid, čistou mysl a Franka Sinatru. No, ne že bych tyhle ingredience vyloženě potřebovala, ale mám to s nimi mnohem radši... :)

Nákupní šílenství okolo balících papírů jsem letos nechala stát za dveřmi, a rozhodla se dát druhou šanci všem papírovým zbytkům, které čekají na svoji chvilku. Jen černobílému stromečkovému krasavci jsem neodolala. Když jsem jej spatřila, ihned jsem věděla, že si bude náramně rozumět s tím proužkovatým, kterého jsem si pořídila loni. Dohromady tihle krasavci vytvořili nerozlučnou dvojku, a když jsem je seznámila s DYMO štítkovačem, na který jsem si brousila zuby hrozně dlouho, tak nějak to do sebe v tom černobílém světě zapadlo.

Znáte DYMO štítkovač?
Já DYMO pásku dlouho obdivovala na Pinterestu, kam chodívám pro inspiraci. Přehledně označkované dózy s cukrem, solí, čočkou, mákem, moukou, semínky... mě vždycky trošku fascinovaly. Bavila mě jednoduchost, černobílá kombinace, minimalistický nádech a pestrá škála využití. Můžete si přeorganizovat dózy v kuchyni, roztřídit šanony v pracovně, polepit lahvičky v koupelně, můžete páskou dozdobit cokoliv, co Vám přijde na mysl.

Třeba vánoční dárky a adventní svíčku.

Štítkovač na mě tento týden vybalil můj muž. No, co Vám budu povídat, to bylo radosti na "Starém Bělidle". On moc dobře ví, po čem moje srdce touží, a kabelky zlatem vyšívané a blyštivé šperky to nejsou... :) Štítkovala jsem do noci, oštítkovala jsem i svého muže, a kdyby to šlo, oštítkovala bych celý Karlín. A to vážně nekecám. Nějací dobrovolníci? :))

Až bude chvilka, vezmeme si s DYMem do parády kuchyň, pak pracovnu, pak všechny krabice, pak celý náš dům, a pak cokoliv, co nám přijde pod ruku. Takže odteď už to není jen Amélie, můj muž a já, odteď je to Amélie, můj muž, DYMO a já.

Aneb kdo neštítkuje, jako by nebyl.

Pokud by se Vám tenhle pomocník taky hodil, ptejte se v papírnictví na DYMO Omega.
A pak mi dejte vědět, jak Vám to spolu štítkuje.

Tak krásné dny přeji.
A nezapomeňte si u toho balení ubalit i půl šálku klidu.

Svátky klidu a míru, přece!!!

K.
galerie
komentáře
Přidat komentář
více slov
Sním, bydlím, vařím, tvořím, myslím, miluji a žiji.
Vítejte v mém světě!
Teď a tady!
napiš
sleduj
teď a tady 2024